Shitje: Inverter per kompjuter

Nr.: 767

U publikua në 18.07.2013 04:22:47

Komento | Raporto | Ruaje | Çon te tjetrin
SQARIM: Info u skadua, mos e kontakto më!
Tipi:
Shitje
Zona:
Tiranë
Cilësi:
80% të ri
Çmimi:
49 mijë Lekë

Inverter per kompjuter, mban te pune mbi 25 kompjutera, mund te perdoret dhe per frigorifer, ne gjendje shume te mire, 350 Euro

  • Cel: 0695543259
  • Shënim: Në kontakt, ju mund të thoni që jeni i informuar nga Jeta Shqiptare Online

Info e Publikuesit

Vizitor(Pa regjistruar)
Publikimi i abonentit, më i besueshëm.

Regjistro ose Hiqe info (me kodin)

Reklama 18

Nëse nuk jeni i kënaqur për këtë Pajisje zyrash, Jeta Shqiptare Online, ju mund të publikoni edhe një herë falas Publiko!

Komente të lexuesve (Totali: )

Komentoj unë
Komenti po ngarkohet....
Nofka: Komentoni si abonentë ose si vizitorë:

Hot nga "Auto"

skuter 

Hot nga "Të Përdorura"

Reklama në goolgle 150x150: Jemi Jeta Shqiptare Online™. Këtu është hapësira juaj! Reklama në google 200x200: Jemi Jeta Shqiptare Online™, ju ofrojmë shërbime interneti me informacione gjithpërfshirëse. Këtu është hapësira juaj!