Shitje: Mbajtese Televizori

Nr.: 542

U publikua në 24.04.2013 18:47:41

Komento | Raporto | Ruaje | Çon te tjetrin
SQARIM: Info u skadua, mos e kontakto më!
Tipi:
Shitje
Zona:
Tiranë
Cilësi:
99% të ri
Çmimi:
55 mijë Lekë

Mbajtese Televizori, songgiorno italiane me nje super cilesi dhe kombinim, ngjyre e bardhe me kafe si pana. E ardhur nga italia para 2muajsh. , 55.000 Lekë I diskutueshem.

  • Cel: 0694888606
  • E-mail: valtermarashi@yahoo.com
  • Shënim: Në kontakt, ju mund të thoni që jeni i informuar nga Jeta Shqiptare Online

Info e Publikuesit

Vizitor(Pa regjistruar)
Publikimi i abonentit, më i besueshëm.

Regjistro ose Hiqe info (me kodin)

Nëse nuk jeni i kënaqur për këtë Mobilje, Jeta Shqiptare Online, ju mund të publikoni edhe një herë falas Publiko!

Komente të lexuesve (Totali: )

Komentoj unë
Komenti po ngarkohet....
Nofka: Komentoni si abonentë ose si vizitorë:

Hot nga "Auto"

skuter 

Hot nga "Të Përdorura"

Reklama në goolgle 150x150: Jemi Jeta Shqiptare Online™. Këtu është hapësira juaj! Reklama në google 200x200: Jemi Jeta Shqiptare Online™, ju ofrojmë shërbime interneti me informacione gjithpërfshirëse. Këtu është hapësira juaj!