Shitje: Kompjutera dhe laptop

Nr.: 649

U publikua në 29.05.2013 07:45:29

Komento | Raporto | Ruaje | Çon te tjetrin
SQARIM: Info u skadua, mos e kontakto më!
Tipi:
Shitje
Zona:
Tiranë
Cilësi:
I ri (E re)

Kompjutera dhe laptop, sasi e konsiderueshme per oferta me shumice dhe pakice, oferte speciale, te rinj dhe te perdorur, marka Brand Name, mundesi zgjedhje me kosto minimale. Çmimet per kompjuter te perdorur te kompletuar me LCD, lojra dhe çdo program fillojne nga 95 Euro, te rinj me LCD nga 235 Euro, kompjuter per designe, montazh Brand FSC me graf Gainward nga 790 Euro. Ofrojme cilesi sherbimi dhe çmimet me te mira qe ka tregu. Orari 9/00- 19/00 Adresa: 3- Flamuret, Cosmos Computel Land, rr. "Durresit", Prane Zogut te Zi, midis gjimnazit Qemal Stafa dhe Bankes Intesa Sanpaolo. V- Club, whats up (me Eagle, Vodafon ju telefonojme ne).

  • Tel: 2220900
  • Cel: 0693184915
  • Adresa: rr. "Durresit", Prane Zogut te Zi
  • Shënim: Në kontakt, ju mund të thoni që jeni i informuar nga Jeta Shqiptare Online

Info e Publikuesit

Vizitor(Pa regjistruar)
Publikimi i abonentit, më i besueshëm.

Regjistro ose Hiqe info (me kodin)

Reklama 18

Komente të lexuesve (Totali: )

Komentoj unë
Komenti po ngarkohet....
Nofka: Komentoni si abonentë ose si vizitorë:

Hot nga "Auto"

skuter 

Hot nga "Të Përdorura"

Reklama në goolgle 150x150: Jemi Jeta Shqiptare Online™. Këtu është hapësira juaj! Reklama në google 200x200: Jemi Jeta Shqiptare Online™, ju ofrojmë shërbime interneti me informacione gjithpërfshirëse. Këtu është hapësira juaj!