Publikimet sot: 0Shërbim për kafshë
 TitulliZona       TipiData
bulldogs frëngjisht Shërbim për kafshë [skadoi]
bulldogs frëngjisht 13 javë i vjetër dhe vjen me të gjitha letrat e tyre. Perëndia në shtëpi me fëmijët dhe kafshët e tjera në shtëpi. 2 meshkuj dhe 1 femër...
Tiranë

Marketing

26.05.2014
Qentë bulldog Anglis Shërbim për kafshë [skadoi]
Një mashkull dhe 3 femra në dispozicion. Veterinar kontrolluar dhe vjen me të gjitha letrat e tyre. Ju lutemi, kontaktoni nëse të interesuar në puppies...
Shkodër

Marketing

26.05.2014
Kompleks blegtoral Shërbim për kafshë [skadoi]
 KEMI AKTIVITET BLEKTORAL PER SHITJE. - NJE STALLE BLEGTORIE PREJ 1000 M2. - 20 KRERE LOPE HOLLANDEZE- - BAZE USHQIMORE , BARE...
Krujë

Marketing

30.01.2013
Nr. Faqes 1